Active Low-Carber Forums

Active Low-Carber Forums (http://forum.lowcarber.org/index.php)
-   My P.L.A.N. Tool Support Forum (http://forum.lowcarber.org/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Post/report bugs here (http://forum.lowcarber.org/showthread.php?t=232506)

2KiddosMom Wed, Jul-27-11 09:25

Hi
Im fairly new and jsut entered all my weights into the tracker (7 weeks). It keeps showing me July 2011 to July 2012 and I cant see my loss, which is 24 lbs :)

Am I doing something wrong?

Thank you!!!


EDITED:::: I figured this out-I had to refresh my page. Sorry about that!

jbingle Tue, Sep-06-11 05:03

the weight chart only goes up to 2010. Can't post current weight in my P.L.A.N. for 2011

jetgemini Mon, Sep-19-11 11:56

Weight chart is not updating to new weight.

Rosebud Mon, Sep-19-11 17:25

Quote:
Originally Posted by jetgemini
Weight chart is not updating to new weight.

You will need to refresh the page after changing your weight. :)

Haggis Tue, Sep-20-11 23:00

This caught my eye for Coconut oil (Oil, coconut). In the breakdown, it has 100g of the oil containing 85g of water. Can anyone else confirm this?

Kisal Thu, Sep-22-11 03:55

When I'm in doubt about the accuracy of the data about a food I find on My P.L.A.N., I double check it on the USDA searchable database. It is constantly being updated as new information becomes available. It shows 100g of coconut oil as having 0.00g of water.

Like yours, my search for coconut oil on My P.L.A.N. database shows 85g of water per 100g of oil. That doesn't even make sense, IMO, and may have been a data entry error, or something similar. It clearly has been updated on the current USDA database.

In situations like this, I just use the information from the USDA site to enter the item as a Custom Food. :)

jetgemini Fri, Sep-23-11 07:25

I uploaded a picture and I don't see it now.

jetgemini Mon, Sep-26-11 07:45

Back again, okay so I uploaded a photo of myself which can be seen on the gallery but not attached to my posts. Why? Thanks for your help with this.

Kisal Mon, Sep-26-11 13:30

Are you trying to create an avatar? If so, try Shrink Pictures. Once you have created it, upload it in User CP under Edit Avatar.

Rosebud Mon, Sep-26-11 16:29

Quote:
Originally Posted by jetgemini
Back again, okay so I uploaded a photo of myself which can be seen on the gallery but not attached to my posts. Why? Thanks for your help with this.

Also, check the info in the Comments Box. This thread is for reporting of bugs in the MyPLAN system. ;)

Oldbird Tue, Sep-27-11 05:19

Post removed, problem solved.. :)

anthonyc Tue, Sep-27-11 07:26

when i enter a new weight, and click go, it brings me to a blank page. it does save the entry, but the chart is not reflecting the change.

Oldbird Mon, Oct-10-11 03:14

Why is my 'Seriously Strong' cheddar with 0.1 carbs, glowing red on my food list? Pro' 25, fat 34.4. All per 100grams. (Custom Food on My P.L.A.N.)

bob_ross Mon, Oct-10-11 09:56

Hi.. rather new.. so sry for the ignorance.. no real "Bug".. just a perception. Trying to find the actual Link for it was difficult... is that cuz its in Beta?.. and dont want too many using it?.. i couldnt find a link on the home page for it either.. thanks much.

Rosebud Mon, Oct-10-11 14:56

Quote:
Originally Posted by bob_ross
Hi.. rather new.. so sry for the ignorance.. no real "Bug".. just a perception. Trying to find the actual Link for it was difficult... is that cuz its in Beta?.. and dont want too many using it?.. i couldnt find a link on the home page for it either.. thanks much.

The MyPlan link is in yellow on the menu bar above the posts. :)


All times are GMT -6. The time now is 19:10.

Copyright © 2000-2022 Active Low-Carber Forums @ forum.lowcarber.org
Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.